Stuurstangen

29 juli 2010 door Jan Laat een antwoord achter »

Afgelopen week zijn we weer even wezen klussen aan de Burton. Deze keer ben ik bezig geweest de stuurstangen weer terug in elkaar te zetten. Het is een pokkewerk om de stuurkogel door het rubbertje te krijgen én in het goede gaatje in de stuurstang én met voldoende vet zonder je vingers of het rubbertje in tweeën te breken. Maar het is gelukt! …. Nou ja eentje dan, en Wouter de andere. Verder heb ik ze wel kunnen klaarmaken voor het monteren.

Terwijl ik aan het klooien was met de stuurstangen heeft Wouter de reeds versleten lagerringen heel voorzichtig, met een kunststof hamer, uit de draagarmen verwijderd. Deze waren redelijk versleten en het was verstandiger deze nu te vervangen dan een paar maanden nadat de Burton af is. Binnenkort gaan we nieuwe lagers bestellen en deze plaatsen zodra we klaar zijn voor de draagarmen.

Reacties zijn gesloten.