Body

16 juli 2010 door Jan Laat een antwoord achter »

Eindelijk was het dan zover, onlangs hebben we onze body opgehaald in Zutphen. Op een zaterdag zouden we met een kar naar Zutphen crossen om de body “effe” op te halen. Right, dat viel tegen!

Na wat strubbelingen met de kar die het pakket zou dragen, waren we veel later dan gepland eindelijk onderweg naar Zutphen. Bij BCC aangekomen stond de body inderdaad netjes ingepakt klaar 🙂

Onze prachtig mooie Burton body

Na wat betaal problemen (wist ik veel dat je zo’n bedrag niet kon pinnen), kon de body eindelijk ingeladen worden.  Een van de medewerkers adviseerde ons even de achterklep te inspecteren op oneffenheden. Dus op een van de picnic tafels voor het pand de achterklep uitgepakt en gecontroleerd. Deze picnic tafel werd vervolgens heel vriendelijk aangereden door een wat oudere dame in een eend! Nu wil ik niet zeggen dat wij van die opvallende type’s zijn, maar twee gasten van bijna twee meter en een picnic tafel met onderdelen erop zie je toch niet snel over het hoofd lijkt me. Maar goed, geen schade (althans bij ons, de voorspatbord van de eend van de dame zat behoorlijk in elkaar) dus ingepakt en snel naar de opslagplaats. Pfff, wat een dag!

Reacties zijn gesloten.