Body binnen!

31 mei 2010 door Jan Laat een antwoord achter »

Afgelopen week werd ik aangenaam verrast door een telefoontje uit Zutphen. De body voor de Burton is binnen 🙂

Naast de body hadden we een bestelling geplaatst voor wat onderdelen om verder te kunnen met het monteren van de vooras. Ze hadden al gemeld dat het een week zou duren voordat de bestelling verstuurd kon worden, omdat de fusee pennen niet op voorraad waren. Het duurde uiteindelijk wat langer, maar dat werd vriendelijk gecompenseerd. Toen de bestelling binnen kwam zat er namelijk een Burton sleutelhanger bij in dezelfde kleur als de door ons bestelde body (zou dat toeval zijn? :P). Prima service van de Burton Car Company, dus heren als jullie dit lezen; Toppie!

Nu nog even uitvogelen hoe we de body kunnen transporteren naar de opslagplaats, we zijn er namelijk nog niet helemaal aan toe…

Reacties zijn gesloten.