Deksels!

30 juli 2010 door Jan Laat een antwoord achter »

Omdat we momenteel even niet verder kunnen met de vooras, zijn we begonnen aan het opschonen en ontroesten van de motor. Het is lastig om goed in alle hoekjes te komen en tussen de koelvinnen, maar het resultaat mag er zijn. Ik heb het al eerder gezegd, maar wat zijn die blauwe schijfjes een geniale uitvinding! De persoon die dat bedacht heeft verdient de Nobelprijs voor … technische vooruitgang! En om het verhaal nu even een complete¬†“Amazing Discoveries”¬†wending geven:

“Mike, is het niet geweldig?!”

Terwijl ik over mn mooie kleppendeksels aan het kwijlen was, heeft Wouter het ventilatorhuis ontroest en van een mooi likje primer voorzien. Voor degene die hier geen ervaring mee hebben, dit is best een priegelwerkje omdat deze behuizing nogal wat rare hoeken en vormen heeft. Al met al gaat het lekker zo!

Reacties zijn gesloten.