Roest-be-Gone!

13 september 2009 door Jan Laat een antwoord achter »

Vandaag een lekker paar uur kunnen klussen aan het onderstel van de burton. Een hoop roest en andere narigheid van de onderdelen verwijderd, ontvet en direct van een likje primer voorzien. Omdat deze onderdelen onder de auto komen te hangen, krijgen ze nog wel een paar laagjes voor ze weer gemonteerd worden.

Naast de foto van een van de veerpotten, een foto van een mystery part. Uiteraard weten wij wel wat het is (het duurde een kwartier voor we dit pokke onderdeel loskregen), maar waag gerust een gokje met wat je denkt dat het is 😉

Een van de Veerpotten

Een van de Veerpotten

Het bewuste mystery part...

Het bewuste mystery part...

2.798 reacties

 1. Anoniempje zegt:

  Dropsleutel!

 2. Ad zegt:

  Het is een hardeschijfstelschroef !!!

  grtz
  Ad

 3. Gerard zegt:

  Het “mystery part” is de bevesteging van de veerpot aan de achteras (trekstang)

  Wat heb ik nu gewonnen???

  Leuk project
  Succes
  Gerard