We zitten niet stil!

11 juni 2011 door Jan Laat een antwoord achter »

Het inderdaad alweer even geleden dat we een update op onze site hebben gezet. Maar gelukkig hebben we niet de gehele tijd alleen maar uit onze neus zitten eten. Zoals meeste van jullie ondertussen zullen weten staat het onderstel namelijk op zijn wielen! Als bewijs hieronder een tweetal filmpjes met zeer trotse sleutelaars:

Dus! …. Ondertussen zijn de voorste wielen er echter alweer vanaf om de aandrijfassen aan te pakken. We hebben met hulp van de expertise van Wouter’s vader gekeken of de¬†¬†homokinetische koppelingen te hergebruiken zijn. Gelukkig bleken deze zo weinig speling te hebben dat we deze alleen opnieuw hoeven te smeren.

Verder zijn we erg blij met de hulp die van alle kanten krijgen toe gestoken! Zo krijgen we regelmatig verbruiksmaterialen gedoneerd of met korting, of zelfs onderdelen gesponsord! Uiteraard zijn we daar jullie erg dankbaar voor!

Reacties zijn gesloten.